Zakres obowiązków: 1.Przygotowanie, zgodnie z wytycznymi surowców do produkcji: mieszanek piekarskich, mąk i dodatków oraz dokonywanie ważenia i wsypywania produktów piekarskich do mieszarek.
2. Współuczestniczenie w przygotowaniu faz fermentacyjnych ciast w specjalnych mieszarkach oraz półproduktów zgodnie z recpeturą i zachowaniem wszytskich parametrów technologicznych. 3.Wykonywanie dzielenia i formowania ciast ręcznie(ręczne lub mechaniczne) i nakładanie kęsów ciasta do koszyczków.
4.Schładzanie, krojeniei wydawanie gotowego pieczywa, pakowanie wyrobów w opakowania transportowe.
5.Przekazywanie do magazynu gotowych wyrobów
6. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy oraz dbanie o czystość sprzętów, np. odzieży, koszyków, foremek, blach oraz magazynów i pomieszczeń produkcyjnych.
Udostępnij
reklama
reklama