Kucharz kuchni orientalnej

Zakres obowiązków: Zapewnienie właściwego przygotowania potraw kuchni filipińskiej oraz indyjskiej, zarówno pod względem smakowym jak i estetycznym. Zarządzanie zespołem kuchni w przyjaznej atmosferze, współpraca, szkolenie współpracowników. Przestrzeganie procedur i standardów obsługi w kuchni oraz wszystkich zasad bezpieczeństwa i higieny pracy z żywnością. Przygotowanie menu oraz listy produktów. Praca na różnych sekcjach kuchni. Kontrolowanie stanu wyposażenia kuchni i ilości dostępnych składników. Utrzymywanie kuchni w czystości zgodnie z najwyższymi standardami bezpieczeństwa i higieny pracy. Obsługa klienta, nadzór nad dostarczanymi posiłkami.

Udostępnij

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

reklama

Szukaj artykułu

Popularne posty

reklama